miércoles, 19 de noviembre de 2008

VI Biennal Estatal de Fotografia "Medalla Ciutat de Montcada i Reixac 2008

La sala d'exposicions de la Casa de la Vila va acollir el lliurament de premis de la VI Biennal Estatal de Fotografia "Medalla Ciutat de Montcada i Reixac 2008", organitzada per l'Ajuntament i l'Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (AFMiR).
El tarragoní Albert Porres (Tortosa, 1951) ha guanyat per segona edició consecutiva aquest certamen, tal i com va donar a conèixer el jurat, reunit el 25 d'octubre, i rebrà el Premi d'Honor, Medalla "Ciutat de Montcada i Reixac", 600 euros i l'exposició de la seva obra en alguna de les sales municipals.En total s'hi han presentat una seixantena d'artistes amb 219 obres.
Els sis finalistes, que rebran 150 euros cadascun, han estat Miquel Casals (Arenys de Mar), José A. Andrés (Barcelona), Vicente Cervera (València), així com els autors de l'AFMIR Carles Verdú, Toni Nomdedeu i Jesús Àngel Guzmán.
Els reconeixements locals han estat per Miquel Viñas, Joan Mimó i Santi Bajona, també socis de l'entitat, que rebran 90, 60 i 30 euros respectivament.
D'altra banda, coincidint amb el lliurament de premis, es va inaugurar l'exposició de les obres premiades i seleccionades, que es podan visitar a la mateixa sala d'exposicions de la Casa de la Vila fins el 14 de desembre.
A més, s'ha editat un catàleg amb les fotografies premiades, que passaran a formar part de la fototeca de l'Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac.

No hay comentarios: