lunes, 10 de noviembre de 2008

COOPERACIÓ: Tazumal acoge una niña salvadoreña para ser operada en Barcelona.

El passat mes de setembre, Tazumal Catalunya-CentreAmérica, va rebre la propostad'acollir a la nostra seu en caràcter humanitari a una mare (K.G.G.) i la seva filla(M.J.G.G.) de 5 anys procedents d'El Salvador per tal de què la nena, la qual té una disminució auditiva, pugui ser operada a Barcelona mitjançant la "Fundación deOtología Dr. García-Ibáñez" per a la col·locació d'un implant coclear.
Aquesta fundació només cobreix el cost de l'operació i la família s'ha de fer càrrec delviatge i l'estada a Barcelona.
Els pares de la menor només poden fer front a les despeses del viatge donat els seus escasos recursos econòmics. És per això que se'ns va fer la petició d'allotjar-les a la nostra seu durant el temps de comporta l'operació i la seva recuperació, en total dues setmanes.
Donada l'oportunitat de què la nena pugui ser intervinguda i coneixent el deficitari sistema sanitari d'El Salvador, Tazumal Catalunya-CentreAmérica va decidir sol·licitar el permís corresponent a l'Ajuntament de Montcada i Reixac com a propietari de la casa i donar suport a la família oferint la casa de la nostra seu com a residència durant aquest curt termini de temps.

No hay comentarios: