domingo, 23 de noviembre de 2008

Adjudicats els pisos de protecció oficial de la Fundació Mediterrània




El pavelló municipal Miquel Poblet va acollir el sorteig davant notari dels 27 habitatges amb protecció oficial que ha construït la Fundació Mediterrània a Mas Duran (C. Consell de Cent, 41-43).
Un total de 191 persones optaven a un d'aquests pisos.
En els propers dies es convocarà per escrit a cada adjudicatari per iniciar de forma individual el procés de compravenda.En el mateix sector del Mas Duran, l'Ajuntament ja té obert un període de sol·licitud de 42 pisos de lloguer per a joves, als quals s'afegiran en els propers mesos 92 més, també de lloguer però sense restricció d'edat. "A més tenim en marxa altres projectes, com els 142 pisos que es construiran a La Ribera, a l'espai que ocupa la fàbrica Valentine; o la promoció que es farà a La Rasa", va destacar l'alcalde.
Dels 27 habitatges, 26 tenen dues o tres habitacions, i un, destinat exclusivament a famílies nombroses, en té quatre. Tots ells porten associada una plaça d'aparcament.
El preu mig, incloent l'IVA i l'aparcament, se situa en torn als 180.000 euros, variant en funció del tamany (la mitjana és de 76 m2).
Audio ganadores:


No hay comentarios: