lunes, 10 de noviembre de 2008

SALLE MONTCADA APISERUM 32 - PARDINYES LLEIDA 28

PARTIDÀS!!!

Molt bon partit d' Handbol el disputat el dissabte en el Miquel Poblet, un partit
dels que fan afició, amb dos grans equips que van jugar amb molta força, però sempre dintre del reglament.

La Salle, va sortir molt posada en el partit, i jugant amb molta intensitat i amb un Pau i Xavi Benítez esplèndids, ràpidament es va distanciar en el marcador amb el resultat de 5 a 1.

El Pardinyes, equip amb molt d' ofici, jugadors veterans, i amb un extraordinari
Kelvin, jugador que l' any passat va jugar a l' Algecires de la Divisió d' Honor
estatal, va anar retallant diferències, fins empatar el partit, en aquest moment un encertat Chus, juntament amb la gran aportació d' en Xavi Benítez en tota la primera part, va tornar a distanciar als lasalians i es va arribar a la mitja part amb el resultat de 18 a 16.

A la segona part l' equip local va sortir encara amb més força que a la primera,

i va agafar distancia en el marcador, principalment gràcies a la gran aportació d' en Pau en àtac i l' excel·lent defensa d' en Manel Gàmiz i d' en David Medina.
Dues exclusions de jugadors locals van poder complicar el partit, però en aquell moment l' Alberto va fer dues accions extraordinàries, amb només quatre jugadors en pista que no van deixar que l' equip visitant s' acostés perillosament.
Finalment per acabar d' assegurar el partit, el Juan Galan a la porteria, va fer tres magnífiques intervencions que van acabar de decidir el matx.

En definitiva, el partit d' ahir era una important prova per a conèixer les
possibilitats d' aquest equip, i el resultat va ser més que satisfactori, ara podem
dir que hi ha equip, al menys en els partits de casa, s' ha de veure també com
reaccionarà aquest equip, en partits de pressió a camp contrari, però a casa podem dir, que estem a nivell dels millors. Diem que hi ha equip, ja que, els canvis no afecten excessivament al nivell del equip, i uns dies estan bé uns i un altre dia uns altres, i dintre del mateix partit, com per exemple ahir, excel·lent primera part d' en Xavi Benítex, Chus i Pau, defensa molt bona durant tot el partit d' en Manel i en David, i segona part molt bona d' en Pau i Alberto, i Juanito a la porteria, en definitiva gran partit del tot l' equip.

Per posar una cosa a millorar, s'ha de millorar el llançament de penals, ahir s' en
van fallar tres, i en partits amb molta igualtat, això marca el triomf o la derrota.

El dissabte l' equip va presentar la seva candidatura a lluitar per l' ascens de
categoria, ara bé, s' ha de tenir en compte que es classifiquen els quatre primers
de cada grup, i que a la segona fase, només jugues contra els 4 primers de l' altre grup, passant amb els punts aconseguits contra els altres tres equips classificats del teu grup.