domingo, 23 de noviembre de 2008

LINIA VIC: L'alcalde demana suport a la Plataforma ciutadana 'Tracte just, soterrament total'


L'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, es va reunir divendres amb representants de la Plataforma ciutadana 'Tracte just, soterrament total' per demanar-los suport en la reclamació del soterrament de la línia de tren de Vic al seu pas per Mas Rampinyo.
En la trobada Arrizabalaga els va ensenyar l'estudi informatiu del projecte de desdoblament de la línia redactat pel Ministeri de Foment i les al·legacions que l'Ajuntament va presentar el 24 d'octubre i els va expressar la voluntat de fer un front comú en aquest assumpte, igual que amb la reivindicació del soterrament de la línia de Portbou.

En aquest sentit, una delegació municipal assistirà a la propera reunió de la plataforma, prevista per al 25 de novembre, per tal d'explicar a tothom el projecte de desdoblament i les al·legacions. El govern local també té la intenció de reunir-se properament amb les associacions de veïns i entitats ciutadanes afectades pel traçat de la línia ferroviària.L'alcalde ha recordat la importància d'aconseguir el soterrament de la línia de Vic. "És una actuació clau per continuar amb la humanització de les infraestructures ferroviàries al seu pas per Montcada i Reixac, així que hem d'unificar els esforços i, igual que hem fet en la reclamació del soterrament de la línia de Portbou, l'Ajuntament i la ciutadania hem d'anar de la mà per fer tota la força possible".

En aquesta mateixa línia, el delegat del Govern espanyol, Joan Rangel, en la visita que va fer dimarts passat al municipi, va mostrar la seva predisposició a continuar treballant juntament amb el Consistori per millorar les infraestructures ferroviàries i integrar-les en el teixit urbà.

No hay comentarios: