viernes, 14 de noviembre de 2008

Cursos de formació per a les entitats montcadenques

La regidoria de participació Ciutadana de l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha organitzat dos tallers adreçats a les associacions montcadenques en el marc del Pla de Formació per a entitats elaborat a finals de l’any 2007.

El primer d’ells té com a objectiu donar a les entitats les eines necessàries per elaborar un projecte correctament, fomentant mètodes de treball actius, participatius i reflexius. El curs es durà a terme el dijous 20 de novembre de 18.30 a 21.30h i el dissabte 22 de 10 a 13h i constarà d’una part més teòrica i una altra pràctica, on els assistents hauran d’elaborar un projecte mitjançant un treball en equip.

“Finançament Associatiu”, es el nom del segon taller, amb el qual es pretén dotar a les persones participants dels coneixements sobre els diferents tipus de finançament als quals poden recórrer, de les eines disponibles per accedir a les diverses fonts i les claus per elaborar un pla de finançament adequat. Aquest curs es farà el dimarts 9 i dijous 11 de desembre de 18.30 a 21.30h.

Totes les persones interessades a participar s’hauran d’inscriure prèviament per telèfon, al 93 572 64 74 extensió 1112, per correu electrònic,
pcazorla@montcada.org o per fax, al 93 572 64 93. Tots els cursos són gratuïts i s’oferirà un servei de canguratge per als participants que ho necessitin. La realització dels tallers es farà a la Sala de Formació de l’Ajuntament (Av. Unitat, 6. Planta –1).

No hay comentarios: