jueves, 13 de noviembre de 2008

L’hospital Ernest Lluch, contemplat al pressupost de la Generalitat per a l’any 2009

L’avantprojecte de pressupost de la Regió Sanitària de Barcelona per a l’exercici 2009 contempla, entre altres projectes de la comarca, la construcció del nou hospital Ernest Lluch, que s’ubicarà als terrenys que ocupava l’antiga fàbrica Redosa.
Actualment està en marxa el concurs d’idees del qual sortirà la proposta guanyadora a la qual el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya encarregarà el projecte. L’adjudicació definitiva del contracte, un cop superats tots els tràmits, es preveu que pugui produir-se al febrer de 2009.
L’ Ajuntament de Montcada està a punt d’enllestir l’adquisició dels terrenys de Redosa, un cop que la Comissió Territorial d’Urbanisme ha donat el vist-i-plau a la seva requalificació per poder construir-hi l’equipament. En aquest moment l’Ajuntament podrà cedir els terrenys a la Generalitat perquè comencin les obres.
Dissabte passat es va celebrar en la Sala de Cultura de Ripollet una assemblea informativa a càrrec de la Coordinadora per a la Sanitat Publica informant del retard que duu l'Hospital Ernest Lluch ja que encara no han estat comprats els terrenys i per tant no han pogut ser cedits a la Generalitat de Catalunya. Representants de la Coordinadora, van ressaltar la falta d'informació que tenen de l'administració que encara no té aprovat el concurs d'idees al·ludint el gran numero de propostes i van fer especial èmfasi que duen un retard de cinc anys en la construcció de l'hospital.

Audio:

No hay comentarios: