miércoles, 12 de noviembre de 2008

Pista esportiva coberta per al CEIP Reixac

A finals d’aquest mes de novembre està previst que finalitzin les obres d’instal·lació d’una coberta a la pista esportiva del CEIP Reixac, que està duent a terme l’Ajuntament de Montcada i Reixac, per mitjà de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME).

Les millores, que van començar a principi de setembre, consisteixen en la col·locació d’una teulada i uns pilars a sobre de la superfície de la pista i per acabar un nou sistema d’enllumenat.

Aquest equipament, que integra dues pistes de bàsquet transversals i una de futbol sala longitudinalment, va ser construït fa dos anys i és destinat tant a activitats escolars com als entrenaments d’entitats esportives locals com el Club Bàsquet Montcada, el Club de Futbol Sala Montcada o l’IES Montserrat Miró.

El regidor d’Esports, Juan Parra, ha explicat que “amb la millora d’aquestes instal·lacions volem potenciar-ne el seu ús, no només entre el propi CEIP Reixac, sinó també entre les entitats de Montcada i Reixac i així alliberar una mica el pavelló Miquel Poblet”.

No hay comentarios: