viernes, 7 de noviembre de 2008

Lliurat el Premi Masoliver 2008


L’obra Atrapador de l’artista barcelonina Tomasa Martín (web: tomasamartin.com) ha estat la vencedora de la 15ª edició del Premi de Pintura Juan Ramón Masoliver, que es va lliurar ahir a la tarda a l’Auditori Municipal.
L’acte va comptar amb la presència de la presidenta de l’Àrea Social, Ana Rivas, i la regidora de Cultura, Amèlia Morral, així com Ramon Noguer, representant de l’empresa Nissan, patrocinadora del certamen.

L’obra guanyadora, que ha rebut 3.000 euros, tracta sobre la submissió de la societat a les normes establertes, i està creada a partir d’una tècnica mixta sobre lli amb una capa plàstica i finalitzada amb oli. D’altra banda, el finalista va ser Jordi Lafon, de Vic, amb Com un arbre, obsequiat amb una dotació de 1.500 euros. Ambdós seran obsequiats amb el muntatge d’una exposició i l’edició d’un catàleg. També s’han atorgat tres mencions honorífiques: la primera per a Anna Valls, per l’obra Black on black; la segona per a Jaime Moroldo, per Cthulhu, i una tercera per Camins, de Manel Doblas.

En total s’han presentat 83 obres a l’edició d’enguany del certamen, organitzat per l’Ajuntament de Montcada i Reixac. Durant l’acte es va inaugurar l’exposició de les obres seleccionades, que es podran veure fins al 14 de desembre a l’Auditori.

El jurat ha estat integrat per Josep M. Cadena, Josep Corredor-Matheos, Conxita Oliver, Ramon Casalé i Àlex Mitrani.

La regidora de Cultura, Amèlia Morral, ha destacat que “és una satisfacció per a Montcada i Reixac acollir un certamen de gran prestigi i de gran abast, on hi tenen cabuda autors de procedència geogràfica diversa”.
Àudio:

No hay comentarios: