miércoles, 5 de noviembre de 2008

EL COL·LEGI LA SALLE MONTCADA ES PREPARA PER COMMEMORAR EL SEU CENTENARI


Una Comissió de treball formada per membres del Patronat de l’Infantesa Escolar de Montcada, Institut Lasalià, professorat, AMPA i antics alumnes, han començat a treballar per programar un seguit d’actes per tal de festejar amb la màxima esplendor el centenari de l’establiment del col·legi La Salle a Montcada. L’esdeveniment es produirà al llarg del curs 2009 - 2010.

L’arrelament i vinculació del col·legi amb la població, inclusiu els pobles veïns: La Llagosta, Ripollet, Cerdanyola i Mollet , ho palesa els milers d’alumnes que han passat per les seves aules al llarg d’un segle. El col·legi que va iniciar les seves activitats en un període històric força convuls, de grans confrontacions ideològiques, ha anat creixent adaptant-se a cada moment a les exigències de l’evolució dels temps que li ha tocat viure. Avui es un centre de referència, amb règim concertat per la Generalitat de Catalunya que abasta tots els cicles de l’ensenyament reglat (Bressol, Parvulari, Primària, ESO i BATXILLERAT)

La Comissió fa una crida a tots els antics alumnes per que participin en els actes que es programaran. Per tal que rebin al seu moment la informació dels actes i festeigs es sol·licita aportin les seves adreces i dades actuals, trucant al Col·legi, telèfon 93.564.15.90 (Jaume Aregall) o Fax 93. 575.14.65, a través de correu electrònic: patronatmontcada@lasalle.cat i també posant-se en contacte amb la Comissió 649.09.45.78 (Jaume Ribera).

Foto: Cedida por A. Orihuela

No hay comentarios: