miércoles, 12 de noviembre de 2008

Acord per avançar la construcció del nou IES La Ribera

L’Ajuntament de Montcada i Reixac va ratificar en el Ple d’octubre el conveni que el Consistori i l’empresa Reyal Urbis van signar el 2 d’octubre per possibilitar la segregació i cessió anticipada dels terrenys que actualment ocupa la fàbrica Valentine on es construirà el nou IES La Ribera.

Mitjançant aquest acord, Reyal Urbis, propietària dels terrenys que properament alliberarà Barnices Valentine a La Ribera, es compromet a segregar i cedir de forma anticipada a l’Ajuntament la parcel·la on s’ubicarà el nou institut, de forma que el Consistori pugui iniciar els tràmits per fer-ne la cessió al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Així es podrà avançar la inclusió del nou IES La Ribera en la programació de noves construccions d’equipaments educatius, sempre d’acord amb la planificació de la Generalitat.

L’operació s’inclou en la Modificació Puntual del Pla General Metropolità, i posterior Pla de Millora Urbana, que permeten recuperar per a la ciutat els prop de 47.000 m2 que ocupa la factoria de Valentine. El nou IES La Ribera disposarà de 7.200 m2 i en el mateix àmbit urbà es reservaran quasi 19.000 m2 per a zones verdes.



No hay comentarios: