martes, 18 de noviembre de 2008

Nova secretaria executiva del PSC a Montcada i Reixac

Paco Hierro - Primer Secretari PSC Montcada
María Elena Pérez - Secretaria Organització Administrativa i Finances
Fotos: Pepe Martínez
La secretaria executiva del partit del socialistes a Montcada i Reixac, encapçalada fins ahir pel seu primer secretari, César Arrizabalaga, ha deixat pas a una nova executiva renovada.


Ahir a la tarda es va celebrar una assemblea extraordinària entre els socialistes i les socialistes de Montcada i Reixac que tenia com a punts del dia, la valoració de l'informe de gestió de la executiva sortint, i la votació de la llista per a la nova executiva del partit.

Segons declaracions del propi César Arrizabalaga en la presentació del seu informe de gestió "en aquests dotze anys, des de 1996 fins a 2008, l'executiva sortint he servit als ideals socialistes amb molta il·lusió. Els resultats electorals ens han acompanyat des de 1999, però hem de reforçar la il·lusió pel projecte socialista". César Arrizabalaga manifestà que la seva marxa obeeix al seu objectiu de deixar pas a un nou projecte renovat que reforci el projecte i que unifiqui les diferents sensibilitats.

El informe de gestió de César Arrizabalaga va ser aprovat per unanimitat. La nova executiva, encapçalada per Paco Hierro, com a nou primer secretari, va rebre també l’aprovació majoritària dels assistents. En unes primeres declaracions Paco Hierro va manifestar: "assumeixo les noves responsabilitats amb molta il·lusió. També vull reafirmar el meu agraïment incondicional al company César Arrizabalaga que, en contra d'opinions malintencionades, ha sabut facilitar la renovació del projecte socialista, facilitant la incorporació de noves persones i estimulant un nou projecte de renovació".

Una de les característiques destacables de la nova executiva és la renovació de càrrecs, i la seva joventut. A l'executiva entrant destaca com a primer secretari, Paco Hierro i com a secretaria d'organització Elena Pérez.


Nova secretaria executiva del PSC a Montcada i Reixac

President:Ignacio Góngora
Primer Secretari: Francisco Hierro

Comissió Organització.
Secretaria Organització Administrativa i Finances : Mª. Elena Pérez
Adjunta de Organització: Guadalupe Lorenzana.

Comissió Política.
Secretari Política Sectorial i Moviment associatiu: Ramón Rivas.
Secretaria Política Igualtat : Alícia Solano
Secretari Política Municipal: Jose Hernández Buendía
Secretari Comunicació: Rafa Ruiz
Secretari Acció Política: Julio Nolasco
Vocal: Mª. Carmen Joyera
Vocal: Mª. Rosa Gil
Vocal: Eva Gonzalo
Vocal: Joaquin Ruano
Vocal: José Antonio Garcia
Vocal: José Rodriguez
Vocal: Gregorio Acero
1r. Secretari de Joventuts: Daniel Palomino.
Alcalde César Arrizabalaga
Portaveu del Grup Municipal: Jordi Climent.


Segons ha manifestat el propi Paco Hierro, el projecte socialista de la nova executiva vol, en primer lloc, continuar obrint el partit a la ciutadania. Per altra banda, potenciar la participació interna dels militants i fer un partit més dinàmic i proper a la gent, serà altra de les característiques definitòries de la nova política. Hierro va manifestar que la nova executiva "no serà només un canvi de lideratge polític, sinó una aposta per rejovenir els càrrecs de responsabilitat, i donar pas a les noves generacions i obrir el partit a noves perspectives".

L'Alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga va rebre un llarg i càlid aplaudiment per part dels assistents quan va finalitzar el seu informe de gestió. Segons va manifestar "deixar el càrrec de primer secretari era un desig que portava molt de temps pensant. Soc dels que creu que la renovació de càrrecs és una obligació dels partits democràtics. Acaba una etapa però no el cicle del projecte socialista a Montcada i Reixac. Acabo amb dotze anys com a primer secretari, que crec, francament, que han estat molt positius per a la nostra ciutat i per a la nostra agrupació". Arrizabalaga va manifestar el seu desig de concentrar-se en les seves responsabilitats d'Alcalde, sense deixar de banda la seva militància com a socialista de base.

El fins ahir primer secretari dels socialistes a Montcada creu que, en aquests moments de crisis econòmica, són necessaris els valors de la justícia social, la solidaritat i la fraternitat. Segon César Arrizabalaga, els socialistes han de ser capaços, més que mai, d’escoltar a la gent, als veïns i a les veïnes i dedicar esforços i hores per intentar comprendre i solucionar els problemes.

En el seu comiat com a primer secretari va fer referències a que el PSC és la primera força política de la ciutat i la veritable impulsora de la Montcada del futur. Va manifestar la conveniència i necessitat de renovar la direcció del PSC local, d’ampliar els horitzons polítics i de propiciar nous al·licients i expectatives.

César Arrizabalaga es va acomiadar amb un gran desig per la nova executiva sortint: "cal compactar millor que mai el projecte socialista, millorar la participació, els canals de comunicació, reforçar les lleialtats i obrir-nos a la ciutat, en definitiva, fer un partit més dinàmic i participatiu, treballar pel municipi, actuant amb transparència i responsabilitat amb un llenguatge proper i planer".

Al finalitzar l’assemblea César Arrizabalaga ha agraït a tots els militants, i en particular al president, Ignacio Góngora i a la secretaria d’organització sortint, Carme Porro, el suport rebut des del primer moment, i a tota l’assemblea les diferents mostres de suport rebudes.

No hay comentarios: