miércoles, 26 de noviembre de 2008

Concentració unitària contra la violència de gènere

Foto: Premsa L'Ajuntament
L’Ajuntament de Montcada i Reixac, a través de la regidoria de Dona i Igualtat, va organitzar ahir amb motiu del Dia Internacional contra la violència vers les dones una concentració unitària davant de la Casa de la Vila com a mostra de repulsa i homenatge a les víctimes. L’acte va aplegar a més d’una vuitantena de persones i va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga i la regidora de Dona i Igualtat, M. Teresa Gallego.

La regidora va presentar l’acte i, tot seguit, va donar pas a la lectura d’un manifest unitari (adjunt en format PDF). Ana Ponce va ser l’encarregada de llegir aquest document. Aquesta veïna de Can Sant Joan és una persona molt compromesa amb la lluita per la igualtat i els drets de les dones.

El programa d’actes finalitzarà amb la xerrada “Drets de la dona, aspectes legals de la violència”, a càrrec de l’advocada Marta Argudo, a l’Espai Cultural Kursaal aquesta tarda a les 19h i el passi de curtmetratges MECAL “Els conflictes de les relacions de parella”, a l’Auditori Municipal el 28 de novembre a les 20h.

No hay comentarios: