viernes, 28 de noviembre de 2008

SESION PLENARIA DE NOVIEMBRE

En sessió Plenària celebrada dijous passat en la Casa de la Vila, es van tractar entre uns altres els següents temes:

Declaració de lesivitat de l’acord plenari del dia 27 de gener de 2005 aprovatori d’un conveni urbanistic.
Impugnació del conveni sobre finca de la/c . Unitat, 9 davant l'ordre Jurisdiccional Contenciós Administratiu.
Aprovat amb l'abstenció de ERC i P.P .

Adscripciò a Montcada Óptima,s.a. dels sols que es destinin a habitatge rotacional públic.
Aprovat per unanimitat.

Aprovaciò segon text refós de la modificació del Pla Especial de Reforma interior de l’illa delimitada pels carrers Mossèn Joaquim Castellví, Barcelona Centre, Ripoll i Prolongació de Doménech Fins ( nou carrer Sant Josep).
Aprovat per unanimitat.

Modificacions de crèdit 2008
33.040€ destinats a la Fundació Masoliver que es destinen a la compra d'Ordinadors i material informàtica per a la nova Biblioteca Elisenda de Montcada. Aprovat amb l'abstenció de ECR i ICV-EUiA i vot en contra del P.P .
97.018€ de la partida d'operacions a llarg terme, que es destinen a finançar les modificacions de l'obra de la coberta del Col·legi CEIP Reixac. Aprovat amb l'abstenció de ERC i vot en contra de ICV-EUiA L'oposició ha tornat a recalcar la falta de planificació i previsió que originen aquestes modificacions de crèdit Joan Maresma, ha contestat que es tracten de modificacions que no es pot preveure i que en el cas de les modificacions d'obra del CEIP Reixac són degudes a nous càlculs originats per la seguretat en la construcció, ja que s'havia considerat un terreny d'alta resistència i no és així.


Instar al Departament d’educació de la Generalitat de Catalunya que respecti els terminis acordats per a la construcció d’un nou edifici que substituirà a l`actual IES Montserrat Miró.
Presentat per la regidora Ana Rivas (PSC). Aprovat per unanimitat.


Aprovar la prestaciò del servei d’ajuda a domicili (SAD), mitjançant el consorci de serveis d’atenciò a la dependencia de Montcada i Reixac sota la marca “Millor a casa”
Presentat per la regidora M. Carme González amb una dotació inicial per part de l'Ajuntament de 300.000€.
Aprovat per unanimitat.

En l'apartat de Precs i Preguntes la regidora de ERC, Marta Aguilar, ha efectuat preguntes sobre la notícia apareguda en el Diari Expansió sobre la intenció de l'empresa Riera de vendre el Centre Comercial El Punt i sobre les deficiències de construcció en les instal·lacions de Montcada Aqua i el regidor Jordi Sánchez de ERC va preguntar com continuació a la pregunta del mes passat sobre La Torre dels Frares pel catalogo del patrimoni històric cultural de la ciutat. Laura Campos de ICV-EUia ha preguntat sobre el programa de modernització i optimització de la gestió dels serveis municipals i manteniment.
Texto y Fotos: Pepe Martínez
Audio:

No hay comentarios: