miércoles, 26 de noviembre de 2008

Trobada de delegats de secundària

La regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Montcada i Reixac organitza el proper dijous 27 de novembre, a les 9.30 h, al Patronat Flor de Maig de Cerdanyola del Vallès la novena Trobada de delegats, delegades, sostsdelegats i sotsdelegades dels IES de Montcada i Reixac, que té com a objectiu fomentar la participació activa dels joves en el món estudiantil i juvenil i promoure la formació integral dels joves i l’educació en valors.

Enguany participaran 122 delegats i sotsdelegats i una desena de mestres a la jornada, que se centrarà en esbrinar quines són les causes de la baixa participació dels joves tant en el món estudiantil com juvenil sota l’enunciat de “Jove, per què no participes?”.

A través d’un taller de debat es reflexionarà entorn de les dificultats dels joves a l’hora d’exercir la participació en diferents esferes. En concret, el taller es dividirà en tres apartats: “Jo participo”, per identificar de quina manera i en quins espais pren part cada alumne; “Què entenem per participar?” i “per últim “Per què no participem?”.

No hay comentarios: