miércoles, 26 de noviembre de 2008

Montcada i Reixac commemora el Dia Mundial de la SIDA

Foto: Premsa L'Ajuntament
L’Ajuntament de Montcada i Reixac, a través de la regidoria de Salut Pública, ha organitzat un programa d’actes per celebrar el Dia Mundial de la SIDA. Entre els actes, s’han organitzat exposicions, cineforums, un torneig de botxes o el ja clàssic tapís In memoriam de les persones que han mort a Montcada i Reixac a causa del Sida.

Aquest tapís, un dels actes centrals del programa, tindrà lloc el dilluns 1 de desembre a la plaça de l’Església a les 18.30 hores, on per sisè any consecutiu, entitats i autoritats municipals confeccionaran un tapís amb peces de roba, una per cada una de les persones mortes a Montcada i Reixac a causa de la malaltia. Les entitats que vulguin participar encara tenen temps d’inscriure’s, adreçant-se a la regidoria de Salut Pública (Av. de la Unitat, 6, 93. 572 64 74). Abans de l’elaboració del tapís hi hauran activitats infantils i una animació teatral a càrrec de Teatre al Buit. Tanmateix, s’instal·larà una carpa amb informació de la malaltia la seva prevenció i una exposició amb el nom “SEX o no SEX”.

Les activitats per commemorar aquest dia començaran aquesta tarda a les 17h amb la projecció de la pel·lícula “Philadelpia” al Casal de la Gent Gran Casa de La Mina. Els actes continuaran el divendres 28, amb diverses iniciatives que es portaran a terme a l’Espai Jove Can Tauler, com ara un cineforum, un trivial sobre sexualitat, de 17 a 24h, o una taula rodona “Hi ha algú dolent en el plaer?”, de 22 a 24h. El Centre Cívic l’Alzina també ha programat dues activitats, un torneig de botxes, el 27 de novembre a les 9.30h i una exposició “Un llaç per la solidaritat”, que romandrà al centre de l’! al 7 de desembre.

No hay comentarios: