martes, 3 de febrero de 2009

El Ministeri d’Administracions Públiques aprova els projectes que finançarà amb el Fons Estatal d’Inversió Local a Montcada i Reixac

El Ministeri d’Administracions Públiques ha aprovat avui els tres projectes que s’executaran a Montcada i Reixac amb finançament del Fons Estatal d’Inversió Local. Es tracta de l’arranjament del carrer Alzina (Terra Nostra), amb un pressupost de 1.051.542,25 euros; l’arranjament dels carrers Lleida i Torras i Bages (Carrerada), amb un pressupost de 1.117.650,24 euros; i l’adequació de la rotonda ubicada a la cruïlla de la carretera de la Roca amb el pont sobre el riu Besòs, amb un pressupost de 64.539,88 euros.

A aquests tres projectes cal afegir el de remodelació del carrer Major, que va presentar a la convocatòria la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb un pressupost de 3.449.537,62 euros.

L’aprovació dels projectes per part de l’Estat permet a l’Ajuntament iniciar la licitació de les obres, que hauran de començar abans del 13 d’abril i hauran d’estar enllestides durant el primer trimestre de 2010.

Les quatre actuacions que s’executaran a Montcada i Reixac possibilitaran la contractació de 107 persones en situació d’atur: 49 per a la reforma del carrer Major, 25 per a l’arranjament del carrer Alzina i el mateix nombre per al dels carrers Lleida i Torras i Bages, i 8 per treballar a la rotonda de la carretera de la Roca.

No hay comentarios: