miércoles, 4 de febrero de 2009

Els contes d’en Sergi arriben a la desena edició

El grup juvenil La Ballesta ha fet publiques les bases del concurs literari “Els contes d’en Sergi”, que organitza des de fa deu anys en col·laboració amb la Regidoria d’Infància i Joventut.

El certamen consta de dues categories, una adreçada a nens i nenes d’entre 6 a 9 anys i una altra per els de 10 a 12 anys. Per a cada una d’aquestes hi haurà cinc guanyadors/es, els quals rebran com a premi material escolar. Per participar s’ha de presentar un conte amb una extensió mínima d’un full i un màxim de dos, en el cas dels nenes de 6 a 9 anys, i de tres a la categoria de 10 a 12 anys.

Els fulls han de ser DIN4 i cada conta haurà de portar una il·lustració. Els treballs s’han de lliurar a l’Auditori Municipal (Pl. Església, 12) o a l’Espai Jove Can Tauler (C. Jaume Blames, 16), acompanyats d’un sobre tancat on hi consti el títol del conte, la categoria en la qual es participa, el nom, els cognoms, adreça, telèfon, data de naixement de l’autor/a i l’escola on va. Es poden presentar contes fins el 13 de febrer. El veredicte del concurs es farà públic a l’Auditori Municipal el mes d’abril, en els actes de la Diada de Sant Jordi.

Aquest concurs literari va néixer amb la voluntat de recordar en Sergi Gómez, un jove montcadenc molt vinculat al moviment infantil i associatiu del municipi que va morir ara fa deu anys.

No hay comentarios: