lunes, 16 de febrero de 2009

Assemblea Plataforma soterrament total, celebrada el 12 de febrer de 2009 a la sala gran de l’A.B.I.

Es va fer un minut de silenci en record de l’Agustí Escorihuela, en Miquel Capella, membres actius de la Plataforma que van morir el 2008 i del sr. Porto, atropellat pel tren al pas a nivell de Bogatell la setmana anterior.
Es va aprovar una aportació de 200 € a la Plataforma Antiincineració, la qual havia demanat ja en un Secretariat que se’ls pogués ajudar.
Es va considerar positiu que el soterrament s’allargui 300 metres més del que estava previst inicialment, en la zona del Pla d’en Coll, aproximadament a l’alçada de Fustes Alsina. Per altra banda els problemes que hi ha amb la tuneladora, degut a que el terra és molt sorrenc, la majoria de l’obra s’haurà de fer amb pantalla, cosa que causarà més molèsties als veïns.
Les 80 persones aprox. que van assistir van mostrar la seva preocupació entre altres temes pel sorolls i molèsties que originessin les obres que es realitzessin en obert, pel que es va aprovar que la Plataforma dirigís a l'Ajuntament un escrit fent constar la preocupació veïnal.

Anàlisi de l’obra: es divideix en 4 trams, la zona de Vallbona fins la casa de la Mina que es farà amb tuneladora i després, fins passat el riu que es fa amb túnel entre pantalla, travessa un tros el terraplè de l’Autopista i sortida més o menys a Fustes Alsina.
La terra està previst que la portin a l’ampliació que es fa del port de BCN; també s’havia parlat que s’utilitzés per reomplir el Turó, que més seria més a prop pel transport, però sembla que no podrà ser.

No hay comentarios: