miércoles, 4 de febrero de 2009

CARNAVAL 2009

DIJOUS GRAS, 19 DE FEBRER 17.30h.

Estació de Montcada i Reixac-Manresa (C. Bogatell) Arribada del Rei Carnestoltes i la seva cort + Cercavila pel c. Major amb el Grup XIP XAP18h. Pl. de l'Església Pregó del Carnestoltes i la Cort + Ball amb el grup XIP XAP + Coca de llardons i vi dolç.

DISSABTE, 21 DE FEBRER 18h.

GRAN RUA DE CARNAVAL, pels carrers de Montcada. Sortida des de Can sant Joan i arribada al Pavelló Miquel Poblet. En finalitzar la rua començarà el SAMBÒDROM al Pavelló Miquel Poblet, amb el Rei Carnestoltes, Jordi Amenós i Pentina el Gat. Lliurament d'obsequis24h. Pavelló Miquel Poblet GRAN BALL DE CARNAVAL amb l'Orquestra CIMARRÓNA partir de les 2 de la matinada, Carnaval Jove, amb la CIMARRÓN MÉS CANYERA (finalitzarà a les 4.15h)


DIUMENGE, 22 DE FEBRER 12h.

Pl. de l'Església BALL DE DISFRESSES per a tota la família, amb el grup AMADEU & CIA Últim dia per participar en el concurs de sardines.


DIMECRES DE CENDRA, 25 DE FEBRER 17.30h.

Pl. de l'Església ARRIBADA DE LA QUARESMA I COMIAT DEL CARNESTOLTES.

Animació i ball amb la Cia. ELS TRAPELLES + repartiment de barrets a les sardines més carnavaleres + Xocolatada infantil (si la Quaresma i els QUITXALLA ens deixen)


EXPOSICIONS CARNAVALERES Del 10 de febrer a l'11 de març Espai Cultural Kursaal (c. Masia 39) CARNAVAL 2008Un record del carnaval de l'any passat amb les fotografies més divertides i el vestuari de les comparses.


Del 27 de febrer al 15 de març Casa de la Vila (c. Major, 32)CARNAVAL 2009 Un recorregut pel carnaval d'enguany i mostra de les sardines més carnavaleres


Col·laboren els forns i les pastisseries de Montcada: Oliveras, Badosa, Tarzan, Montcada, Blanch, Nancy, Rosina Montserrat, Supan, Pan de la Llagosta, Panificadora Valero


Inici: 19/02/2009 Fi: 25/02/2009

No hay comentarios: