lunes, 16 de febrero de 2009

ESCACS: INFORME COMPETICIONES CAP DE SETMANA 14-15 FEBRER 2009


A) TERRITORIALS ESCOLARS V.O. (4ª ronda):
Els resultats ha estat dolents, dons de 10 punts possibles s’han aconseguit 2,5 punts, destacant la victòria d’en Dani Garcia en Benjamins tenin 4 punts sobre 4 possibles, anant líder destacat. També les taules d’en David Escobar en Alevins i la victòria d’en Joel Iglesias en Infantils, sobre un company del MON.
B) CAMPIONAT CATALUNYA EQUIPS (3ª ronda):
Del equip A, podem dir que el matx ha estat força igualat, tant aixins que’l delegat del Terrassa ens ha ofert matx taules, cosa que hem rebuxat, hi hem lluitat fins el final guanyant.
Del equip B, dir que el matx també ha estat força igualat, però en sentit invers al A, i s’ha perdut per la mínima; destacar les partides d’en J. Carrasco guanyant a un mestre català i les genialitats d’en A.Gil guanyant també a un superior.
Del equip C, dir que també ha estat molt igualat, (hem jugat amb un jugador de meins, per passar varis jugadors del C a l’equip B), perdent per la mínima; destacar la bona partida del Alevì David De la Paz, que ha guanyat a un sènior, sent la 2ª participació i la 2ª victòria.
L’equip D descansava.

Properes competicions:
Territorials, el proper dissabte hi ha descans, la 5ª ronda es farà el 28/2/09, també a Cerdanyola
Campionat Catalunya Equips, 4ª ronda Diumenge 22/2/09 > 9,30h:
D.H. Montcada - Cerdanyola
2ª Div. Montcada B - Sant Josep Badalona
2ª Prov. Foment D - Montcada C
3ª Prov. Vacant - Montcada D (descansa)

No hay comentarios: