martes, 24 de febrero de 2009

Felip Puig amb empresaris de Montcada i Reixac.




Audio declaracions de Felip Puig:

Felip Puig, Secretari General adjunt de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha mantingut un esmorzar amb una trentena d'empresaris de Montcada en l'Hotel Ciutat de Montcada, acompanyat per Olga Olivé, Presidenta de l'Agrupació Comarcal del Vallés Occidental, Joan Maresma, President de CIU a Montcada i Joan Carles Parets, President de l'Agrupació Local de CDC.
Ahir va ser Antoni Fernández Teixidó, també diputat en el Parlament de Catalunya el qual va esmorzar amb empresaris de Montcada i per la tarda a la Seu de Convergència, Jordi Turull, diputat en el Parlament de Catalunya i President de la Federació de les comarques de Barcelona de CDC, va mantenir una xerrada col·loqui amb afiliats i simpatitzants de CIU a Montcada, entorn de com afecta la crisi al ciutadà i a les famílies catalanes.
Turull va declarar entre altres coses que per a Setembre haurà 200.000 famílies que no percebran cap tipus de prestació econòmica amb el consegüent risc de fractura social.
Felip Puig, ha argumentat que la raó d'aquest tipus de trobades, és per a rebre directament les inquietuds de la ciutadania i del món empresarial així com
traslladar el compromís que CIU està preparada per a liderar la lluita contra la crisi a Catalunya.
En la seva intervenció ha manifestat que
el Govern de la Generalitat no està preparat per a plantar cara a la crisi i és incapaç d'adoptar mesures econòmiques que ajudin a les empreses i ciutadans en un moment que podem qualificar d'emergència. El Govern de la Generalitat ha augmentat en 80.000 funcionaris més els 140.000 que havia en el 2003 i això resta marge de maniobra a impulsar polítiques socials i polítiques de rebaixes fiscals i ajornament d'impostos per a ajudar a les empreses i autònoms. Entre altres iniciatives ha proposat que a través del Institut Catalá de Finances s'hauria d'ajudar a les famílies que no poden satisfer les seves quotes de les hipoteques per motiu de la situació econòmica de crisi, recalculant el període d'amortització fins i tot oferint un període de manca en el pagament de les seves quotes d'amortització de les hipoteques.

No hay comentarios: