miércoles, 4 de febrero de 2009

Publicades les bases del Vet aquí un gat i Guanya’t un punt

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha fet publiques les bases dels concursos literaris i de creació artística Vet aquí un gat, de narrativa, i Guanya’t un punt, de dibuix infantil, organitzats per la regidoria de Cultura. El certamen Vet aquí un gat, de contes escrits per adults i adreçats a infants, arriba a l’onzena edició.
Els treballs es poden presentar fins al 17 de març (inclòs).

Els treballs es poden presentar per correu postal o personalment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, de dilluns a divendres, de 8 a 19 hores, o per correu electrònic, a l’adreça ajuntament@montcada.org. En aquest cas, també s’han de presentar dos arxius. Un amb el conte concursant, el primer full ha d’anar encapçalat pel títol i el pseudònim. A l’altra arxiu hi ha de constar les dades personals de l’aspirant i l’assumpte del correu ha de dir PREMI GAT 2009.

El primer premi està valorat amb 800 euros i el finalista amb 400 euros. Si el jurat ho considera oportú pot establir un premi local. L’acte de lliurament de premis es farà a l’abril emmarcat dins les activitats programades per commemorar la Diada de Sant Jordi.


Guanya’t un punt, un concurs consolidat
El concurs de punts de llibre està adreçat a infants i joves nascuts entre l’any 1993 i l’any 2005, (ambdós inclosos) que visquin o estiguin escolaritzats a Montcada i Reixac. El certamen estableix cinc categories, en funció de les edats. Cada participant pot presentar un únic punt de llibre, de format 21 x 5,5 centímetres, sobre cartolina i amb un nombre de tintes il·limitat. Darrera del punt s’ha d’enganxar una etiqueta o un paper amb les dades personals de l’infant. La data màxima de presentació dels treballs és el 12 de març i s’han de lliurar a la Biblioteca de Can Sant Joan (C. Turó 45) o bé al Departament de Cultura (C. Domingo Fins 15)

El jurat escollirà dos punts guanyadors per a cadascuna de les categories i els premis consistiran en llibres i lots de material de pintura.

Els punts de llibre premiats romandran exposats a la Casa de la Vila del 16 d’abril al 3 de maig del 2009.

No hay comentarios: