viernes, 25 de septiembre de 2009

RIPOLLET: Sesión Plenaria Septiembre 2009


Acords del Ple Ordinari del 24 de setembre de 2009

El Ple Ordinari del mes de setembre, celebrat el passat dijous, dia 24, va compta amb 9 punts a l'ordre del dia. Tot i haver acords destacats, com l'adjudicació del servei de manteniment del Mercat Municipal, més de la meitat del debat polític es va dedicar a la votació de les mocions. L'ocupació, la comissió de la C-58 i la consulta popular d'Arenys de Munt van ser els temes exposats.

El Ple va començar amb l'aprovació d'una modificació de crèdits corresponents a les partides del pressupost municipal i del Patronat Municipal d'Ocupació, per valor de 190.000 i 180.000 euros, respectivament. Un punt que va comptar amb el suport de l'equip de govern, format per PSC i CiU, el del grup del CpR i l'abstenció del PP. També es va acordar, tot i l'abstenció del CpR, el pla de pensions dels empleats municipals, amb una aportació anual de 27.360 euros.

Com a punt destacat de la sessió, es va acordar iniciar la contractació d'un servei de manteniment integral de les instal·lacions del Mercat Municipal, per un import de 711.000 euros més IVA. El punt es va aprovar amb els vots a favor de PSC i CiU, l'abstenció del PP i el vot contrari del CpR. També es va donar el vist-i-plau al canvi d'adjudicatari del quiosc-bar del parc municipal del riu Ripoll. D'altra banda, es va aprovar l'establiment definitiu del servei públic de menjador escolar, un cop es van recollir dues de les 17 al·legacions presentades pel CpR, que hi va votar en contra. El Ple també va aprovar per unanimitat 5 convenis entre l'Ajuntament i els propietaris de diverses finques afectades per les obres del carril bici al costat del riu Ripoll.

En quant al punt de mocions, el més llarg del Ple, s'hi van debatre tres, de les quals només una s'hi va aprovar. Es tracta de la presentada pels grups de l'equip de govern, PSC i CiU, sobre la dissolució de la Comissió municipal de la C-58, tot i l'oposició de PP i CpR. Les mocions rebutjades van ser la presentada pel grup del PP, on es demanava un informe sobre la possibilitat de fomentar l'ocupació entre els veïns i veïnes de Ripollet, i una altra de CiU, on es donava suport a la consulta popular d'Arenys de Munt sobre la independència de Catalunya.

R.H.
Info: Ripollet.cat

No hay comentarios: