martes, 29 de septiembre de 2009

CERDANYOLA: L'alcalde cessa Consol Pla de tots els seus càrrecs de govern


Antoni Morral, alcalde de Cerdanyola ha dictat una resolució d'alcaldia, mitjançant la qual cessa a la primera tinent d'Alcalde, Consol Pla de tots els seus càrrecs. Morral argumenta en la seva resolució que Consol Pla ha mantingut de manera pública i reiterada una falta de lleialtat i respecte envers l'Alcaldia i l'equip de govern. La resolució també vol deixar palés que aquesta actitud no l'han manifestat els companys del seu grup municipal, que sempre han mantingut una conducta correcta.

La decisió ha estat presa atesa, segons la resolució de l’Alcalde, per l’actitud reiterada de la Sra. Consol Pla de mostrar públicament una falta de lleialtat i respecte envers l’alcaldia i l’equip de govern, amb comentaris i comportaments que generen conflictes de competències i deterioren la unitat de govern.

La resolució també manifesta la persistència en la seva actitud, malgrat haver-li exposat diverses vegades els problemes, i la incoherència que comporta aquesta forma de fer que menyscaba el prestigi del govern del qual en forma part.

Per tot, tal com queda manifestat en la resolució, l’alcalde ha perdut la confiança en la regidora Sra. Consol Pla.

Segons diu la mateixa resolució, “aquest comportament no el manifesten els companys del seu grup municipal, els quals, tot i les lògiques divergències, sempre han mantingut una conducta correcta en relació a l’alcaldia i a la resta de l’equip de govern”.

Davant les circumstàncies actuals, continua expressant la resolució, “la ciutat necessita un govern fort que li permeti prendre decisions per afrontar la greu crisi que estem patint, així com decidir sobre els projectes estratègics que hi ha plantejats, de cabdal rellevància pel futur de la ciutat. És per això, que aquesta alcaldia ha decidit retirar totes les competències de gestió que té encomanades la Sra. Consol Pla i Dou, cessant-la del seu càrrecs de tinent d’alcalde de les àrees de Cultura i Esports i de Desenvolupament Econòmic Local”.

Foto: J.R. Urbano
Cerdanyola.info

No hay comentarios: