martes, 22 de septiembre de 2009

RIPOLLET: Acords del Ple extraordinari del 21 de setembre de 2009

Dilluns, 21 de setembre, es va celebrar una sessió extraordinària del Ple Municipal per tal de dur a aprovació dels regidors i regidores les al·legacions presentades per l'Ajuntament de Ripollet al Pla Territorial Metropolità de Barcelona.
La proposta va ser acceptada amb els vots favorables dels grups del govern, PSC i CiU i l'abstenció de l'oposició, CpR i PP.

La primera al·legació presentada fa referència al traçat ferroviari, on l'Ajuntament proposta que en el traçat Mollet-Papiol, que en un futur inclourà el transport de passatgers, s'instal·li una estació al municipi de Ripollet.

Una altra de les propostes està relacionada amb el carrer de Balmes, San Jaume i Industria, que actualment tenen la categoria de carretera. Des de l'Ajuntament s'ha demanat que aquestes vies passin a ser carrers urbans i que el vial del riu Ripoll assumeixi la qualitat de carretera. D'altra banda, des del consistori, també s'ha demanat que el camí de la Serra, actuï també com a via de connexió pels veïns i veïnes i evitar que aquest camí tingui un impacte negatiu a la zona.

La quarta al·legació fa referència al Pla de Reixac, una zona que està previst que actuï de connexió entre la C-17 i la C-58. La proposta demana que aquesta zona es consideri Àrea d'interès natural i agrari.La penúltima al·legació va referida a la zona nord del municipi on es sol·licita que sigui el desenvolupament futur promogut per l'Ajuntament de Ripollet qui fixi les característiques específiques d'aquesta zona.

Finalment, l'última de les al·legacions era en relació a la C-58, on es demana que en el Pla Territorial quedi reflectit que aquesta via, en el seu pas per Ripollet, és una àrea de tractament especial. ripollet.cat

No hay comentarios: