domingo, 27 de septiembre de 2009

MONTCADA: Un caçador en fereix greument un altre en una batuda.

.
Un caçador de 60 anys va resultar ahir al matí ferit greument d'un tret disparat per un altre caçador en una batuda en una zona boscosa del terme municipal de Montcada i Reixac.
Va ser un dels caçadors que participaven en la batuda qui va trucar ràpidament, cap a dos quarts d'onze del matí, al Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) per alertar de l'incident.
Fins al lloc dels fets, a la urbanització montcadenca de la Vallençana, es van traslladar dues unitats del SEM i els Mossos d'Esquadra per atendre la víctima, que tenia una ferida de bala al tòrax. Durant més d'una hora, els serveis mèdics van atendre el caçador in situ, però finalment, per la gravetat de la ferida, van traslladar l'home fins a l'hospital de Can Ruti de Badalona, on va quedar ingressat.
Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per determinar les circumstàncies de l'incident, però tot indica que l'home va ser ferit per un altre caçador de manera accidental.
Fa dues setmanes un caçador va morir a Torrent (Baix Empordà) quan va rebre un tret que li va disparar per error un altre caçador que pretenia abatre un senglar.
info: El Punt.cat

1 comentario:

Anónimo dijo...

"Els mossos estan obrint una investigació:" els hi dono unes pistes: Es fiquen tots junts: uns quant caçadors armats (no faig cap acusació, però esmorzens abans o després de caçar?), uns quants ciclistes, uns quants recollidors d'espàrrecs, uns senderistes, una urbanització il.legal que ocupa bona part de la muntanya, algú passejant els gossos,algú que va a cavall, els visitants del poblat íber de puig castellar, els que van a beure a les fonts, els de la missa de 12 a Reixac, els del camp de tir a can pique, etc... i es questió d'esperar. L'estrany es que no hi hagi hagut cap desgràcia abans. Ja es hora de restringir la caça en zones tan a prop de nuclis i activitat humanes. En tot cas, que hi hagi sort i es recuperi aquest pobre home.