lunes, 21 de septiembre de 2009

LA LLAGOSTA: L'oposició municipal demana que es torni a constituir la plataforma de can Milans

Les formacions polítiques de l'oposició municipal (ICV-EUiA, CiU, PP i CPLL), juntament amb antics membres de la Plataforma per la defensa de la zona verda de can Milans, van informar divendres al vespre sobre la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
Aquest tribunal ha considerat nul·la la requalificació de la zona verda de can Milans, de Montcada, en zona industrial.

Aquesta requalificació aprovada pel Govern català va permetre edificar les actuals instal·lacions de l'empresa Valentine.

D'aquesta manera, el tribunal donava la raó al contenciós interposat per l'Ajuntament de la Llagosta.

A l'acte informatiu de divendres, les formacions polítiques convocants van demanar a la població que es torni a constituir la Plataforma en defensa de la zona verda de can Milans.

D'aquesta manera es vol fer un seguiment de tot el procés i del recurs presentat davant el Tribunal Suprem per la Generalitat i l'empresa Valentine.Els representants del partits polítics llagostencs presents van criticar l'equip de govern municipal per no donar a conèixer a la població la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Tot i això, van dir no actuar en contra de l'Ajuntament i sí van acusar a l'Ajuntament de Montcada i a la Generalitat de no actuar de forma legal.

No hay comentarios: