jueves, 17 de septiembre de 2009

CERDANYOLA: Comença un nou cicle del Cafè amb Lletres

L’historiador i exdirector del Museu d’Història de Catalunya, Josep Maria Solé i Sabaté, serà l’encarregat d’obrir aquesta tarda un nou cicle del programa Cafè amb Lletres al nou Museu d’Art de Cerdanyola-Can Domènech.
Josep Maria Solé oferirà aquesta tarda a Cerdanyola una conferència, amb motiu de la commemoració de la Dia Nacional de Catalunya, titulada La reivindicació permanent: 11 de setembre". Josep Fernández Trabal, doctor en història medieval, introduirà el conferenciant.
Josep Maria Solé i Sabaté està especialitzat en la Guerra Civil i la seva postguerra, temes sobre els que ha escrit 14 llibres. És especialment conegut per la seva participació en programes de ràdio i televisió, amb tertúlies sobre l'actualitat o sobre la història recent de Catalunya. L'any 2006 la Generalitat el va nomenar coordinador general del Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l'Ebre. També ha estat guardonat amb el Premi de Recerca del Congrés de Cultura Catalana. Actualment, Solé i Sabaté exerceix de professor d'Història contemporània a la UAB.
Una de les novetats del nou Cafè amb lletres és el canvi d'ubicació. A partir d'ara les sessions es faran al MAC, situat al carrer de Sant Martí, 88. L’acte, totalment gratuït, començarà avui a les 19.30h a la sala d’actes del museu.

No hay comentarios: