martes, 22 de septiembre de 2009

CERDANYOLA: Carla Pey queda quarta en combinada en l’Europeu de patinatge artístic

La ciutat portuguesa de Nazaré va ser el punt de mira del patinatge artístic durant la passada setmana en motiu del Campionat d’Europa júnior i sènior. Carla Pey, patinadora del Cerdanyola CH, aconseguia la quarta plaça en combinada després de finalitzar sisena en figures obligatòries i desena en lliure.

Carla Pey viatjava a Nazaré amb el combinat estatal amb l’objectiu de fer el millor paper possible en l’Europeu i aquest va ser una sisena plaça en figures obligatòries i una desena en lliure.
Carla Pey durant la seva actuació en el darrer Campionat de Catalunya Foto: www.fep.es
La patinadora del Cerdanyola Club d’Hoquei no va poder amb el domini de les alemanyes en les figures obligatòries i de les italianes en lliure.

Carla Pey va començar el campionat aconseguint la sisena posició en les figures obligatòries, dominades per Julia Woyciechowski.

El disc curt, la patinadora del Cerdanyola es col·locava en setena posició, però al dia següent amb l’execució del programa llarg descendia fins a la desena posició final.

La modalitat de lliure va tenir a Ilenia Baklisser com la més destacada.

Carla Pey finalitzava quarta en combinada, que és la suma de les dues anteriors classificacions.
D’altra banda, un vell conegut de l’afició verd-i-blanca, Carles Gasset, tornava de Portugal amb dues medalles penjades al coll i totes dues d’or. Gasset, ara patinador del CPA Ripollet, va ser el millor en lliure i combinada.

No hay comentarios: