lunes, 30 de noviembre de 2009

Ripollet: S'inaugura la mostra 'Talent latent' al Centre Cultural

El proper dimarts, 1 de desembre, el Centre cultural inaugura la primera exposició de l'any. Es tracta de ´Talent laten', una mostra fotogràfica de vuit autors d'arreu del món. Aquesta mostra és una producció del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i romandrà a les dues sales d'exposicions fins el proper 22 de gener.
A la inauguració, que serà a 2/4 de vuit del vespre, està pervist que hi participi el president-delegat del Patronat Municipal de Cultura, Ferran Tornel, i Anna Falgueras, directora general de Cooperació Cultural del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.Quinze artistes provinents d'onze països d'Europa, Amèrica i Àsia, seleccionats d'entre més de cent propostes rebudes, articulen la proposta expositiva de Talent latent.

L'exposició reuneix un grup d'artistes prèvia proposta de professionals de tot el món en contacte habitual amb autors en la fase incipient de la seva trajectòria.

El títol del projecte emfatitza el "talent" de creadors emergents ene l terreny "latent" de la fotografia. Ripollet. cat

No hay comentarios: