lunes, 9 de noviembre de 2009

Montcada: L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha rebut avui una sol·licitud de documentació de la Fiscalia Provincial de Barcelona.

Montcada.cat
L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha rebut avui una sol·licitud de documentació de la Fiscalia Provincial de Barcelona, en relació al trasllat de la factoria de Barnices Valentine al polígon de Can Milans.

En concret, la Fiscalia ha sol·licitat l'expedient administratiu complet corresponent al conveni urbanístic que el Consistori i l'empresa Barnices Valentine van signar l'1 d'abril de 2003, així com acta completa dels acords municipals aprovatoris d'aquest, i l'expedient administratiu de la modificació puntual del Pla General Metropolità conseqüència del conveni.

L'alcalde de Montcada i Reixac ha donat prioritat absoluta a la preparació de la documentació concreta que s'ha sol·licitat i a l'emissió dels informes que l'han d'acompanyar per tal de remetre-ho amb la màxima celeritat possible.
L'alcalde ha manifestat que "hem reiterat la tranquil·litat del Consistori durant els darrers dies en resposta a la pressió mediàtica que el nostre municipi ha patit i estem segurs que el resultat de l'anàlisi de la documentació demostrarà que tot el procés s'ha realitzat correctament i en interès de Montcada i Reixac".

1 comentario:

Anónimo dijo...

Seguro que lo que lo justificara todo sera que
VALENTINE continua en el municipio, y que los
puestos de trabajo estan por encima de todo.

Pero el pelotazo esta claro por lo menos para
mi, la zona verde de can milans es fruto de las
compensaciones de los empresarios de la zona,
durante la epoca que el Sr.Jose Mª Campos fue
Alcalde de Montcada y posteriormente con el
Sr.Cesar de Alcalde se transforma lo VERDE en
INDUSTRIAL, COMO DICEN LAS DOS SENTENCIAS SOLO
PARA FAVORECER INTERESES PARTICULARES, LOS DE
BARNICES VALENTINE "ENTRE OTROS" POR LO TANTO
ADELANTE SIN PIEDAD TANTO EL FISCAL COMO GARZON
Y ELIMINAR A TODOS LOS CORRUPTOS Y CHORIZOS.