viernes, 20 de noviembre de 2009

Cerdanyola: La música serà la protagonista d'aquest cap de setmana

L'Agrupació Musical de Cerdanyola celebrarà la patrona dels músics amb un doble concert demà dissabte i diumenge la formació musical Ars Tunae oferirà un concert a l'Ateneu a benefici de l'activitat solidària de l'Associació Coordinadora d'Ajuda Unida (ACAU) a Burkina Fasso. Els infants viuran una jornada festiva amb diferentsa activitats a la plaça de l'abat Oliba aquest dissabte i tindran temps pel teatre diumenge a l'ateneu.
El cap de setmana a Cerdanyola tindrà un protagonisme clar: la música, amb la celebració de la patrona dels músics: Santa Cecília.

L’Agrupació Musical de Cerdanyola celebrarà aquest dissabte la diada de la seva patrona, Santa Cecília amb un doble concert. El primer, tindrà lloc a les 12 del migdia a l’església de Sant Martí i s’emmarca dins de la Trobada de Corals, que organitza l’entitat i el segon està previst per a les 7 de la tarda a l’Ateneu, amb la participació de la coral i la banda de l’Agrupació.

L’Agrupació serà l’amfitriona de la trobada de corals en què participaran –a part de la coral de l’entitat–, la Coral Collserola de Cerdanyola i la Coral Sifasol de Santa Margarida de Montbui. El concert serà a l’Església de Sant Martí i l’entrada serà gratuïta. Les tres formacions interpretaran peces tradicionals variades i de totes les èpoques. El president de l’entitat, Ricard Talayero explica que la Coral de l’Agrupació interpretarà també dues nadales.

A les 19 hores la coral de l’Agrupació tornarà a canta a l’Ateneu. Ho farà a la primera part del tradicional Concert de Santa Cecília. Després, el protagonisme serà per la banda de l’Agrupació, que estrenarà el repertori que ha anat treballant des de l’inici d’aquesta nova temporada musical. La banda centrarà la seva actuació en música del segle XX, d’autors com Gustav Holst, Alexander Arutiunian o John Adams. A més, el director de la banda, Gerard Pastor, dirigirà i estrenarà una obra seva: Invenció per a banda. L’entrada serà gratuïta.

També el dissabte se celebrarà el Dia mundial dels drets dels infants. Es farà una rua dels drets, un berenar i un espectacle infantil a partir de les 4 de la tarda a la plaça de l’Abat Oliba. L’acte l’organitza la Xarxa d’Esplais i caus de Cerdanyola i la Fundació Pere Tarrés.

Activitats de diumenge

Més música. La formació musical Ars Tunae oferirà diumenge un concert a l'Ateneu a benefici de l'activitat solidària de l'Associació Coordinadora d'Ajuda Unida (ACAU) a Burkina Fasso, on l'entitat té en marxa diversos programes d'atenció a infants orfes i abandonats, de salut i de construcció de pous.

L'actuació, amb el nom de Concert per l'esperança, s'iniciarà a les 19 hores i comptarà amb un repertori molt ampli que abasta des de temes de bandes sonores del cinema –com El Padrino o Amarcord-, a àries d'òpera –com el Brindis de La Traviata, sarsuela –com la Cançó d'amor i de guerra o Katiuska- o clàssics del pop i la cançó catalana –com Paraules d'amor, La Gavina o La vie en rose-Els Ars Tunae són un grup de trenta músics i cantants amateurs amb més de deu anys de trajectòria dedicant-se principalment a la música solidària.

També el dissabte se celebrarà el Dia mundial dels drets dels infants. Es farà una rua dels drets, un berenar i un espectacle infantil a partir de les 4 de la tarda a la plaça de l’Abat Oliba. L’acte l’organitza la Xarxa d’Esplais i caus de Cerdanyola i la Fundació Pere Tarrés.

Diumenge, a les 12 del migdia arriba el moment per al teatre familiar a l’ateneu. Bambalina presenta l’obra “La rateta que escombrava l’escaleta”, a càrrec de la companyia la Roda Produccions.
Cerdanyola.cat

No hay comentarios: