miércoles, 25 de noviembre de 2009

Cerdanyola: Quim Borges guanya el XXVII Obert d’Escacs Vila de Cerdanyola


El jugador local s’imposa contra tot pronòstic als favorits.

El Club Penya d’Escacs de Cerdanyola s’enduu el premi per equip en el grup A.


Quim Borges va fallar en la darrera ronda. El jugador cerdanyolenc no va poder amb Jesús Carrasco, número quatre del rànquing del torneig, però el seu company de club Jaume Guasch li va donar un cop de mà empatant amb David Monell, el seu principal rival. Borges i Monell han acabat l’Obert empatats amb 6,5 punts dels 8 en joc i ha sigut finalment el sistema de desempat que ha donat la victòria final al de Cerdanyola, que en la ronda sis guanyava a Monell.

En el grup A, el Club Penya d’Escacs Cerdanyola també ha aconseguit el premi per equips gràcies a les puntuacions de Quim Borges (6,5), Jordi Ritter (6) i Jaume Guasch (5,5).


A més, cal destacar que en aquest grup, l’entitat local ha classificat a quatre jugadors entre els vuit primers.

El XXVII Obert d’Escacs Vila de Cerdanyola va cloure com ja és tradicional amb el Torneig de Partides Ràpides en el que el diumenge van participar una seixantena de jugadors. El lliurament de premis va tancar l’edició d’aquest any, valorada per Jaume Grau de molt positiva. El Club Penya d'Escacs de Cerdanyola, organitzador del torneig, va repartir un total de 1.570 euros entre els guanyadors dels diferents premis, d'aquests 450 van ser lliurats com a beques.
Foto: JR Urbano Cerdanyola.cat

No hay comentarios: