viernes, 20 de noviembre de 2009

Montcada: Capturats dos porcs senglars a Can Sant Joan

Agents de la Policia Local de Montcada i Reixac han capturat aquest matí dos porcs senglars, una femella i un garrí, que han estat detectats des de les primeres hores de la matinada a les immediacions de l'estació de tren de Montcada - Bifurcació i, posteriorment, han baixat fins a l'avinguda de la Unitat, entre Can Sant Joan i La Ribera.

Després de dues primeres intervencions en què la Policia Local ha aconseguit espantar els senglars (a més dels dos capturats hi havia tres garrins més), a primeres hores del matí s'han rebut noves trucades de veïns alertant de la presència dels animals a les immediacions dels habitatges de Can Sant Joan.

S'hi han desplaçat dues patrulles de la Policia Local, que, juntament amb un operari de l'empresa Serviplack, encarregada de la recollida d'animals, i tres agents de la unitat policial de proximitat, han aconseguit bloquejar el pas dels senglars a l'interior del barri.

Mitjançant dards anestessiants els agents han pogut reduir la femella i un dels garrins. Al cadell l'han enxampat al carrer Bifurcació, mentre que la mare ha fugit en estampida cap a Montcada Centre per l'avinguda de la Ribera i, finalment, l'han reduït al pont de la carretera de la Roca.
Serviplack s'ha fet càrrec dels dos animals, que seran alliberats al Parc Natural del Montnegre - Corredor.

Els altres tres garrins han fugit en diverses direccions i, a hores d'ara, no els han pogut agafar.Aquesta família de senglars ja feia dies que voltava per les immediacions de Can Sant Joan, al Parc de les Cultures, probablement procedents de la Serralada de Marina. Montcada.cat

No hay comentarios: