jueves, 12 de noviembre de 2009

Cerdanyola: Convocats els premis literaris.

Fins el proper 26 de febrer es podran presentar els treballs que aspiren a ser reconeguts amb un dels tres premis que organitza l'ajuntament conjuntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona i l'entitat Divendres Culturals. Es tracta del Premi Valldaura de Novel·la -Memrorial Pere Calders-, el Premi Divendres Culturals Ciutat de Cerdanyola i el Premi Miquel Martí i Pol.
L’Ajuntament de Cerdanyola, la Universitat Autònoma de Barcelona i l’entitat Divendres Culturals convoquen una nova edició dels Premis Literaris de narrativa i poesia de Cerdanyola.

Els premis són el XVI Premi Valldaura de Novel·la « Memorial Pere Calders », dotat amb la quantitat de 4.000 €, el XXVII Premi de poesia « Divendres Cultural Ciutat de Cerdanyola », dotat amb la quantitat de 1.000 €, i el XV Premi de Poesia “Miquel Martí i Pol”, amb una dotació també de 1.000 €.

El termini de presentació dels originals finalitza el 26 de febrer. El veredicte del jurat es donarà a conèixer el 16 d’abril de 2010, en una cerimònia que es farà al Museu d’Art de Cerdanyola – Can Domènech. Cerdanyola.info

No hay comentarios: