martes, 10 de noviembre de 2009

Ripollet: Jornades sobre bolets

El passat diumenge, 8 de novembre, van començar les jornades sobre bolets que la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Ripollet organitza des de fa anys. La cita va ser a dos quarts de nou del matí, a la Casa de Natura, on una cinquantena de persones van aplegar-se per anar d’excursió a collir bolets.

Aquesta va ser la primera jornada sobre bolets programada a l’agenda de tardor de la Casa de Natura. Un micòleg membre de la Societat Catalana de Micologia acompanya l’excursió i dóna una classe pràctica a tots els participants per indicar-los quins són els bolets comestibles i quins no.

La següent trobada ha estat el dilluns, dia 9 de novembre, a les 19,30, a la Casa Natura, amb la presentació del taller Micologia divertida a càrrec de l’Agrupació Ripollet Natura. Posteriorment el dia 12 de novembre, a les 19,30 hores, al Centre Cultural, es portarà a terme una sessió de gastronomia dels bolets amb tastet a càrrec de l’Àngels Puntas, cuinera i professora de cuina.

Des de la regidoria de Medi Ambient es recorda que les places són limitades i que cal inscripció prèvia. Per fer-ho cal posar-se en contacte amb la Casa de Natura.
Ripollet.cat

No hay comentarios: