martes, 10 de noviembre de 2009

OPINION CIUDADANA - Cerdanyola: Per al sr. Pol Moragas (i tots aquells que encara no heu entès res)

Fa molta mandra haver de respondre segons quines coses i, fins i tot , sap greu haver de fer-ho. En tot cas, tots estarem d'acord que, de vegades, cal pensar les coses abans de dir-les, i la seva carta dirigida a la Regidora i fins fa poc Primera Tinent d'Alcalde Consol Pla és una d'aquelles coses que si s'hagués pensat dues vegades abans d'escriure-la possiblement no hauria fet.
Em sembla que no calia abocar tanta mala bava i tanta excusa de mal pagador per justificar una decisió que només l'alcalde pot explicar i de la qual només ell i el grup d'ICV n'és responsable. Potser tot es redueix a una qüestió de maduresa, la que vostè em sembla que no demostra quan redueix el govern de la nostra ciutat a un tema de simples retrets personals. No n'hi prou amb quatre lliçons antiliberals i una mica de 'comunisme de saló' per poder parlar dels altres amb la lleugeresa que vostè ho fa. No és això el que està en discussió en aquest moment.
La situació creada per la decisió del 'nostre' Alcalde ha provocat una greu crisi, trencant el pacte de govern i el que és pitjor, destruint la il.lusió que molta gent, com ara jo, havia posat en aquesta etapa. Tot govern de coalició comporta tensions i renúncies de tothom, i el que cal es saber aguantar la pressió de tot plegat i liderar els projectes amb la dignitat que se suposa que requereix el càrrec.
Tinc la sensació que els regidors de CiU han treballat de valent per tirar endavant les seves responsabilitats de govern i això, digui el que digui, és el que queda, la feina ben feta. No sé si tothom podria dir el mateix,...
Jaume Torres-cerdanyola
cerdanyola.cat

No hay comentarios: