jueves, 19 de noviembre de 2009

Ripollet: El CpR pregunta sobre les obres realitzades a Ripollet per empreses del cas Pretòria

El Compromís per Ripollet ha demanat al govern municipal un informe i la revisió dels expedients dels treballs realitzats a la localitat per dues empreses vinculades al cas Pretòria.

Segons un comunicat del grup de l'oposició, es tracta del constructor Lluís Casamitjana, directiu d'Espais, qui va vendre al consistori uns locals, i Josep Singla, directiu de Proinosa, per la urbanització de part del vial del riu Ripoll.
Per al portaveu del CpR, José Luís Muñoz, "creiem que és un deure del govern municipal fer públiques les relacions amb aquestes empreses o persones per tal de reforçar la credibilitat de la institució municipal. No pot quedar ni una ombra de sospita, i sorprèn que no hagi estat el propi govern qui hagi pres la iniciativa i hagi aclarit ja les relacions que hi ha hagut amb els implicats en el cas Pretòria". A més, s'afegeix "si els dirigents del PSC estan anunciant que a partir d'ara s'accentuarà la transparència, cal que aquí a Ripollet també s'actuï per tal de deixar les coses ben clares".
Ripollet.cat

No hay comentarios: