jueves, 12 de noviembre de 2009

Cerdanyola: Les 5 Milles Nocturnes volen tornar a arribar al miler de participants

La regidoria de Promoció de l’Esport tornarà a organitzar la cursa i es valorarà a posterior si la secció d’atletisme del Cerdanyola Club d’Hoquei agafa el relleu per a la pròxima edició.

La XXIII 5 Milles Nocturnes de Cerdanyola mantindran totes les essències que fan de la cursa una cita única per aquestes dades. El recorregut tornarà a ser de 5 milles (8.045 metres) pels nascuts el 1995 i anteriors i de 2 milles (3.218 metres) pels atletes més joves. Com el seu nom indica les milles seran nocturnes, la sortida de la cursa curta serà a les 19 hores i la de les 5 Milles a les 19.40h.
Tant la sortida com l’arribada de les dues distàncies estarà instal·lada al passeig d’Horta al davant de la Zona Esportiva Municipal de Les Fontetes.
El circuit serà urbà i recorrerà alguns dels carrers de la ciutat; des del passeig d’Horta s’enllaçarà a la ronda Cerdanyola per agafar després l’avinguda Canaletes fins el carrer Ginesta, la cursa seguirà per l’avinguda Primavera i tornarà pel carrer Torres i Bages per encetar la segona volta pel mateix circuit però a mitja avinguda de Canaletes, els atletes giraran cap a l’avinguda Guiera per tornar a la zona esportiva de Les Fontetes en sentit contrari al de sortida. Cerdanyola.info

No hay comentarios: