viernes, 13 de noviembre de 2009

Cerdanyola: Amma, l'abraçada de la pau


foto: Cerdanyola.info J.R. Urbano

Video de Cerdanyola.info/Crátor Produccios
http://www.cerdanyola.info/noticies/noticia17889.html
Milers de persones han visitat Cerdanyola per augmentar la seva pau interior. La líder espiritual i humanitària Mata Amritanandamayi, més coneguda com Amma, viatja per tot el món abraçant aquells que s’acosten a ella com a símbol del seu missatge d’amor. La mahatma, ànima gran, Amma ha tancat la seva gira anual europea al Parc Esportiu Municipal de Guiera.

Persones de tot tipus, famílies senceres, de diverses nacionalitats, creences, llengües i races han visitat el Parc Esportiu Guiera buscant el carisma de l'Amma i l'aixoplug de la seva abraçada, buscant el Darshan, la trobada amb el mestre. Són uns segons de contacte amb la mahatma mentre recita un mantra a cau d'orella i es deixa pas a la meditació.

Els seus seguidors, que la consideren una santa, destaquen que no és un missatge religiós, sinó d'amor Amma, de 56 anys, ha creat una ONG que en l’actualitat és una de les entitats socials més grans de l’Índia.

L'ONG ha construït hospitals i més de 30.000 cases per a gent sense habitatge, també ha donat pensions a 90.000 dones soles i ofereix educació als pobres en més de 50 escoles i universitats. La seva tasca arriba també fóra de l'Índia, "allà on es necessita", destaquen els seus simpatitzants.

Per aconseguir-ho, l'entitat recapta fons solidaris i a Cerdanyola hi ha l'oportunitat de col.laborar amb la compra de tot tipus de material com artesania de l'Indía, teixits del subcontinent asiàtic o simplement samarretes amb el missatge de pau de la mahatma, però també es pot rebre un massatge quiropràctic o fer una consulta a un astròleg així. Unes 200 persones acompanyen Amma en els seus viatges per afrontar aquest desplegament. De Cerdanyola se'n va cap els Estats Units.

La tasca de l’Amma ha estat reconeguda internacionalment amb nombroses distincions que inclouen el Premi a la No Violència Gandhi-King. L’Amma s’ha adreçat a les Nacions Unides en nombroses ocasions i es respectada pel seu compromís a impulsar la tolerància entre creences religioses. A Barcelona va clausurar el Parlament de les Religions del Món durant el Fòrum 2004.

No hay comentarios: