lunes, 19 de octubre de 2009

RIPOLLET: Es presenta el nou sistema de recollida selectiva


En el marc de la Festa de les 3R, es va presentar el nou sistema de recollida selectiva a Ripollet, conegut amb el nom de Sistema Easy, que entrarà en funcionament a partir de l'1 de novembre. Es tracta d'un nou mètode més ràpid, més net i més segur tant pels treballadors com pels vianants.

Els ciutadans i ciutadanes de Ripollet van poder veure durant tot el matí la demostració de com es recullen els nous contenidors.


El nou sistema comportarà el canvi de més de 600 contenidors i 3 nous camions que podran fer la recollida a banda i banda del carrer, a una distància de 5 metres. Això farà que els cotxes aparcats no siguin una molèstia.

El nou sistema també permet que la recollida la pugui fer una sola persona, des del camió, i per tant que sigui molt més segur pels treballadors.

Els contenidors són de càrrega bilateral i a partir d'ara la recollida orgànica es farà per separat del rebuig.

Finalment, el buidat del contenidor es fa per sota, de manera que tant el mateix contenidor com la via pública quedaran més nets.

Es tracta també d'un sistema que fa menys soroll i és més accessible, ja que els contenidors són més petits i còmodes d'utilitzar.
Ripollet.cat

No hay comentarios: