miércoles, 21 de octubre de 2009

Detenen un actiu grup de lladres que actuava als domicilis de la comarca i de tota Europa

Objectes intervinguts pels Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra
Cerdanyola.info
El grup estava format per al menys vuit persones i sis d'elles ja han ingressat a la presó per ordre del jutge. Als arrestats se'ls imputen una quinzena de robatoris i també els delictes d'associació il·lícita, receptació, danys i desobediència a agents de l'autoritat.

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un actiu grup de lladres especialitzat en assaltar domicilis amb força arreu de Catalunya i també en d'altres ciutats europees. Els lladres haurien comès robatoris al Vallès Occidental, Penedès, al Baix Llobregat, Suïssa i França. Des del passat mes de juliol, els investigadors han pogut acreditar que les persones ara detingudes formarien part d'un grup organitzat que participava de manera molt activa i continuada en el temps en la comissió de delictes contra el patrimoni.

Els lladres actuaven sempre de dia i per realitzar els robatoris prenien innumerables mesures de seguretat per tal de no despertar les sospites de la policia i acostumaven a desplaçar-se sempre amb vehicles de lloguer, generalment per vies ràpides.

La finalització de la investigació es va precipitar el passat dimecres quan els investigadors van detenir a part del grup 'in fraganti' després de cometre un robatori.

Els arrestats són Manuel Alejandro M.S., de 26 anys i veí de Vilafranca del Penedès, Ángel P.G., de 23 anys i veí de Barcelona, Mauricio Enrique H.P., de 20 anys i veí de Sant Esteve Sesrovires, William Sebastian A.G., de 24 anys i veí de Sant Esteve Sesrovires, Andrés Alonso M.S., de 23 anys i veí de Sant Esteve Sesrovires, Elsa del Carmen S.A., de 50 anys i veïna de Vilafranca, Paolo Alberto D.G., de 27 anys i veí de Vilafranca i Juan Carlos D.S., de 37 anys i veí de Sant Andreu de la Barca.

No hay comentarios: