martes, 20 de octubre de 2009

CERDANYOLA: Un manual guiarà els treballadors municipals en l'atenció als ciutadans

Portada del manual
Foto: Ajuntament

Cerdanyola.info

L’Ajuntament ha publicat un Manual d’atenció a les persones que va adreçat a tot el personal que treballa al consistori i que realitza tasques d’atenció als ciutadans des dels diferents serveis municipals.

El consistori de Cerdanyola ha editat un manual adreçat als treballadors de l'administració que té com a objectiu definir els criteris i pautes de relació que s’han d’establir en l’atenció al ciutadà i entre el propi personal de la institució.

Per a l’elaboració del manual s’ha establert una metodologia participativa entre els treballadors municipals amb diverses sessions de treball i tallers en els que s’han establert els criteris de relació i atenció al públic.

L’Ajuntament també ha definit els valors que vol impulsar entre els seus treballadors i que es resumeixen en la transparència en les explicacions que es donen sobre les actuacions municipals, la proximitat amb una atenció sensible envers els altres, la corresponsabilitat, la qualitat i el compromís.

L’edició del manual s’emmarca dins els objectius que el govern municipal s’ha marcat per garantir l’eficàcia i el bon funcionament del consistori.

No hay comentarios: