miércoles, 21 de octubre de 2009

RIPOLLET: Es convoca la 6a edició del Concurs Fotogràfic Vallès Natural

Els afeccionats i professionals de la fotografia tenen una nova cita amb el Concurs Fotogràfic del Vallès Natural que aquest any arriba a la seva sisena edició.
Aquest concurs, convocat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, vol donar a conèixer l'entorn natural de la comarca del Vallès Occidental en qualsevol dels seus aspectes: paisatge, flora i fauna i patrimoni arquitectònic i cultural.

Alhora, vol sensibilitzar sobre la conservació del medi. La inscripció en el certamen és gratuïta i les fotografies es poden lliurar fins el 30 de novembre.

Les bases del concurs es poden consultar a la web del Vallès Natural http://www.vallesnatural.com/.

Els premis d'aquesta convocatòria seran: premi a la millor fotografia (500 euros i diploma), premi a la millor fotografia de paisatge (300 euros i diploma), premi a la millor fotografia de flora i fauna (300 euros i diploma) i premi a la millor fotografia de patrimoni arquitectònic i cultural (300 euros i diploma).

Així mateix, s'estableixen tres categories:- Paisatge: imatges de paisatges naturals de la comarca: la muntanya, els boscos i els conreus, les coves i els avencs, els rius i els torrents... Han de ser fotografies no urbanes.- Fauna i flora: fotografies en les quals el protagonista o protagonistes siguin animals, plantes o bolets de l'àmbit comarcal del Vallès Occidental.- Patrimoni arquitectònic i cultural: imatges de masies, cabanes de pastor, ermites, aplecs, festes...

Les fotografies s'han de fer arribar a través del web del Vallès Natural www.vallesnatural.com, com a màxim el 30 de novembre de 2009, en format digital.

Ripollet.cat

No hay comentarios: