viernes, 23 de octubre de 2009

CERDANYOLA: Uralita Sistemas de Tuberías vol tancar la seva planta a Cerdanyola

Uralita ha estat una empresa històrica a la ciutat
Foto: JR Urbano

L'empresa ha anunciat la seva intenció de presentar un expedient de regulació d’ocupació que afectaria a la totalitat de la plantilla, als 68 empleats que actualment treballen a la planta de Cerdanyola.

El comitè d'empresa d'Uralita Sistemas de Tuberías afirma que la fàbrica pretén tancar les seves portes a la ciutat i traslladar la producció a la seva planta central a Alcázar de San Juan, a Ciudad Real.

El president del comitè, José Luis Soto, explica que l’empresa ha parlat de la possibilitat de recol·locar a 9 de les 68 persones que estarien afectades per l’expedient de regulació d’ocupació.

Els representants dels treballadors han mantingut ja dues reunions amb la direcció de l’empresa però, segons indiquen, les postures estan encara molt allunyades. José Luis Soto aposta per recol·locar al màxim nombre possible de treballadors i solucionar en primera instància “el tema social”.

Des del comitè d’empresa expliquen que l’expedient encara no s’ha presentat oficialment i que les converses s’estan duent a terme a nivell intern sense la intervenció, encara, de la Generalitat ni de cap altre mediador.

L’empresa Uralita va ser en el passat una de les empreses amb més treballadors de Cerdanyola però actualment la divisió del sistema de canonades que continua a la ciutat, i que es coneix amb el nom comercial d’Adequa, té 68 treballadors; una plantilla que es veu amenaça ara per un expedient de regulació d’ocupació.
Cerdanyola.info

No hay comentarios: