lunes, 26 de octubre de 2009

CERDANYOLA: OPINION CIUDADANA.


Morral: bon vent i barca nova

El pacte de govern que mantenia al senyor Morral a l'alcaldia s'ha trencat definitivament el dia que el president del PP, Manuel Buenaño, anunciava que agafava la responsabilitat de ser portaveu del seu grup al ple i, a més, renunciava al sou de 60.000 euros l'any que tenia l' Antonio González.

Ni el 28 de setembre, ni quan CIU és posicionava amb la seva cap de llista, ni quan l'alcalde destituí als dos regidors Alfons Escoda i Fèlix Riba, etc. ; realment el pacte s'ha trencat quan el nou president del PP de Cerdanyola feia aquestes declaracions en roda de premsa.

Aquest pacte de Cerdanyola era aguantat, sustentat, consentit i utilitzeu la paraula que vulgueu per un pacte entre Antoni Morral i Antonio González a canvi d'un sou.

És trist, però és la realitat que ja molt pocs a la ciutat discuteixen. Morral dona un sou de 60.000 euros anuals i el González li garanteix que tindrà els seus vots sempre que els necessiti, ja sigui en forma d'abstenció o vot afirmatiu. El d'ICV tan content perquè ja té els seus vots per ser alcalde i el del PP igual o més: aconsegueix un sou que ja m'agradaria a mi cobrar-lo i, a més, aconsegueix que els sociates no tornin a governar Cerdanyola.

Ja ho tenim tot cuinat, ja ho tenim tot fet. A partir d'ara no existirà aquest sou i el González no serà portaveu.

El pacte s'ha trencat, ara sí s'ha trencat definitivament i cap partit té res que l'uneixi a cap altra, més enllà del que és el més important: la responsabilitat i les ganes de buscar una solució per la ciutat. Les coses han canviat molt a Cerdanyola des del dia 28 de setembre amb la destitució fulminant de Consol Pla, però hi ha una cosa que no canvia: l'alcalde continua sent el mateix. El gran culpable de tenir la situació de més ingovernabilitat a la ciutat des de l'inici de la democràcia continua al seu despatx a l'Ajuntament. Morral, si us plau, pel teu bé, pel de Cerdanyola i per tots els que vivim en ella: bon vent i barca nova.
Javi Montes-Cerdanyola

No hay comentarios: