miércoles, 21 de octubre de 2009

CERDANYOLA: Tornen les sessions poètiques de 'Còdols' amb l'estrena d'un nou escenari, el Museu d'Art de Can Domènech

Imatge del primer espectacle de Còdols d'aquest any
Foto: J.R.Urbano

Cerdanyola.info
El poeta mallorquí, Miquel Àngel Riera, serà el protagonista de la primera sessió que se celebrarà demà dijous a partir de les 20 hores. L'acte comptarà amb la participació del grup català Anímic.
El Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) Can Domènech acollirà demà una nova sessió del cicle Còdols dedicada al poeta mallorquí Miquel Àngel Riera. El cicle, organitzat per Ramat de Pedres, amb el suport de l’Ajuntament, retorna després del parèntesi estiuenc i ho farà amb un espectacle músico-poètic que s’iniciarà a les 8 del vespre i que tindrà com a convidat el grup de pop folk català Anímic.
Un dels membres de Ramat de Pedres, Jordi Condal, expressa la seva “il.lusió” per realitzar aquest espectacle en un “espai tan increïble i incomparable com Can Domènech” i es mostra segur de que serà una actuació que “agradarà a tothom” perquè, segons explica, “Anímic és un grup que interessa especialment als joves, però també a la gent més gran que li agrada la poesia i la música gens estrident”.
Condal comenta que la formació musical ha actuat aquest any al Festival Sònar, a la sala Apolo i al Caixafòrum i que s’han convertit en el grup revelació d’aquesta temporada.

No hay comentarios: