viernes, 23 de octubre de 2009

CERDANYOLA: La policia deté un veí de Cerdanyola en una operació contra la distribució de haixís a gran escala

Haixís incautat per la policia
Foto: Cos Nacional de Policia


Els arrestats rebien la droga que arribava a Espanya, l'emmagatzemaven en un local de la localitat de Molins de Rei i la venien a altres traficants que operen a nivell europeu.
Aquesta partida és un dels més importants dels realitzats a Catalunya el 2009.
Les investigacions es van iniciar quan els agents van descobrir l'existència d'un grup organitzat que estava preparant una important transacció de droga que aniria destinada a altres països d'Europa.
Les primeres indagacions van permetre esbrinar a més, que per al transport anaven a utilitzar un vehicle tot terreny d'alta gamma prèviament sostreta. Posteriorment els investigadors van descobrir que la substància estupefaent estava emmagatzemada en un local de Molins de Rei. Després de contactar amb uns compradors, van carregar el vehicle amb 12 fardells, contenint cadascun d'ells 30 quilos d'haixix, i es van traslladar fins al pàrquing d'un centre comercial de Sant Cugat), on van estacionar el cotxe amb la finalitat de dur a terme la transacció. Finalment el vehicle i l'estupefaent van ser intervinguts pels agents.
En el registre del local on era emmagatzemada la droga es van intervenir uns altres 57 fardells d'haixix, amb un pes de 1.710 quilos. Sumada a la quantitat capturada en el vehicle, en total s'han confiscat 2.070 quilograms. A més s'han trobat nombrosos embolcalls de fardells buits. En l'operació van resultar detinguts dos membres de l'organització de narcotraficants, ambdós de nacionalitat marroquina, de 22 i 26 anys.
L'operació, que ha estat desenvolupada per agents de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de Sabadell, continua oberta i no es descarten noves detencions de membres d'aquest grup organitzat.
Cerdanyola.info

No hay comentarios: