jueves, 29 de octubre de 2009

CERDANYOLA: Un empresari cerdanyolenc, entre els detinguts del cas Pretòria

Imatge gràfica cedida d'Espais Promocions Immobiliàries
Cerdanyola.info

L'empresari cerdanyolenc Lluís Casamitjana és un dels detinguts en l'opecració Pretòria. Casamitjana és el propietari de la immobiliària Espais, històricament vinculada amb la nostra ciutat i que continua la seva activitat a la nostra ciutat. Espais té interessos a ciutats de l'Estat i de tot el món, tot i que el seu centre principal d'acció és Barcelona i la seva àrea metropolitana.
Lluís Casamitjana va ser detingut per ordre del jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón.
L'empresari és president d'Espais, que va néixer el 1922 com una empresa constructora i que ha arribat a internacionalitzar el seu negoci.
A començaments dels anys 80 es va constituir Espais Promocions Immobiliàries, una companyia que aglutina totes les societats del grup i que té la seva seu central a Barcelona.
Espais està especialitzada en la promoció residencial i manté projectes a la nostra ciutat, on patrocina un club esportiu.
Entre les empreses que formen el grup, es troben també la cadena hotelera Ànima Hotels; la firma dedicada a la inversió en oficines i comercial, Eurozone, i Espais Zinco, dedicada a la logística.
La seva expansió internacional es va iniciar a França i ha continuat a Polònia i Estats Units, on va crear una delegació a Nova York,

1 comentario:

Anónimo dijo...

Esto es una noticia de una detención por corrupción???? o un anuncio de la empresa de este señor???. lo digo por que habla mas de historia y productos de la empresa que no de la detención que apenas la menciona, por no decir nada de que no explica para nada el motivo de la detención.